Oradea

Oradea este un oras plin de eleganta si de frumusete. Acest oras o sa te cucereasca prin simplitatea si prin curatenia de care are parte.

Principalele atractii turistice in Oradea sunt:

Piata Unirii – este centrul istoric care arata asa cum arata marile orase europene. Aceasta a reusit sa atraga prin frumusetea cladirilor si a vegetatiei care le inconjoara.

Sinagoga Zion –  a fost construita in anul 1878 si are influente ale stilului maur. Dimensiunea acesteia este atat de mare incat poate gazdui 1.000 de persoane odata.

Complexul Baroc si Catedrala Romano – Catolica – este cea mai mare biserica baroca din tara. Se bucura de o reala frumusete la interior.

Cetatea Oradei – se bucura de o frumusete eleganta.  Aceasta te va duce din nou in istorie.

Oradea este un oras plin de peisaje frumoase, naturale in care vei avea parte de o minuntata experienta istorica. Cu siguranta vei avea parte de o vacanta iesita din comun in care sa ai parte de cele mai frumoase momente. Oradea iti va asigura o vacanta de vis in care totul va iesi asa cum iti doresti. Alege sa ai parte de clipe de  neuitat in care sa faci doar ce iti doresti si sa te bucuri de peisaje minunate.

Author: Loreley

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *